Главная     Новости      Welcome Moldova     Визы     Болгария онлайн ,     Контакты     О нас             

Горячие предложение


Туры 

Sakura Tur » Туры » Экскурсионные » REVELION 2018 -PARIS Orasul de Vis !

     REVELION 2018 -PARIS Orasul de Vis !

REVELION 2018  -PARIS Orasul de Vis ! 

 

  

 

 

Parisul isi incanta vizitatorii cu arhitectura sa grandioasa, bulevardele sale strajuite de copaci si muzeele vestite in toata lumea. De fapt, la tot pasul pot fi descoperite fermecatoare comori arhitecturale apartinand vremurilor de odinioara. Dar Parisul are cate ceva pentru fiecare, nu intamplator este cel mai vizitat oras din lume. Unii il considera patria poetilor, a pictorilor si a filozofilor. Altii savureaza specialitatile lui culinare si ii admira creatiile de haute-couture. Urcand plini de emotie in Turnul Eiffel, plimbandu-se pe malurile Senei sau zabovind la terasele de pe trotuar ale cafenelelor, turistii se lasa invaluiti de atmosfera de vis! Va invitam sa descoperiti, sau sa redescoperiti, unul dintre cele mai frumoase si mai romantice orase ale lumii!

BUCURESTI – PARIS – TUR DE ORAS

Intalnire la ora 06:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul roman de grup pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Paris. Sosire la ora locala 11:35. Transfer in oras urmat de tur panoramic al Parisului (cca 3 ore) pentru admirarea celor mai frumoase obiective ale "orasului lumina”: Turnul Eiffel, Opera Garnier, Place Vendome, Champs Elysees, Arcul de Triumf, muzeul Luvru. Cazare la hotel Novotel Paris La Defense 4* (sau similar). Seara, plimbare cu insotitorul de grup pe Champs Elysees – unul dintre cele mai renumite si mai frumoase bulevarde din lume, animat zi si noapte de sute de cafenele de lux, restaurante, magazine ale unor firme celebre, teatre si cinematografe.

Ziua 2 (29.12): CROAZIERA PE SENA

Dupa micul dejun, croaziera de o ora pe Sena. Dupa-amiaza, optional, vizita muzeului Luvru - cel mai vizitat muzeu din lume. Atuurile muzeului sunt numeroase: peste 35.000 de opere de arta valoroase, cea mai faimoasa piesa de arta din istoria lumii - pictura "Mona Lisa” a lui Leonardo da Vinci, una dintre cele mai mari colectii de arta egipteana din lume, celebrele statui grecesti, „Venus din Milo” si „Victoria inaripata de la Samothrace”, si cel mai pur diamant din lume, cunoscut sub numele de „Regentul”, purtat de catre Ludovic al XV-lea la ceremonia sa de incoronare din 1722.

Ziua 3 (30.12): PARIS

Dupa micul dejun va propunem, optional, excursie de jumatate de zi la palatul Versailles, fosta resedinta a regilor Frantei, cel mai renumit palat din Franta si unul dintre cele mai prestigioase monumente din patrimoniul mondial (UNESCO). Este un castel impunator, extravagant, grandios, elegant si rafinat. Pret informativ: 95 EURO/ persoana (minim 20 platitori). Dupa-amiaza, va propunem plimbare pe boemele stradute prin Montmartre, cartierul artistilor, pentru admirarea renumitei biserici Sacre Coeur si a pietei Tertre, locul de intalnire al artistilor parizieni. Este un cartier ce si-a pastrat mult din farmecul Parisului de odinioara. Optional, urcare in Turnul Eiffel pentru admirarea unei frumoase panorame nocturne.

Mic dejun. Timp liber. Dupa-amiaza, va propunem plimbare pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergerie-ei si a Saint Chapelle (intrari optionale). Seara, optional, cina festiva la un restaurant local. Dupa cina, participare la petrecerea publica de Revelion care se va desfasura in vecinatatea Turnului Eiffel.

LA MULTI ANI 2018!

Mic dejun. Timp liber. Dupa-amiaza, plimbare cu insotitorul de grup prin cartierul Montparnasse, prilej de admirare a Panteonului - impresionanta cladire construita initial ca biserica iar in prezent este si loc de veci pentru cateva dintre personalitatile Frantei (Voltaire, Victor Hugo, Emile Zola, Marie Sklodowska-Curie, Alexandre Dumas, intre altii). Tot in acest cartier se afla Sorbona - una dintre cele mai cunoscute universitatiZIUA 6 (02.01): PARIS – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Eliberarea camerelor (in jurul orei 11:00) si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare din Paris la ora 16:20. Sosire in Bucuresti la ora 20:10.

                       

                       PRET/persoana: 535 EURO

Supliment camera single: 294 EURO

Reducere pat suplimentar a treia persoana (adult sau copil): 15 EURO

 

 

                     Descarca oferta in format PDF aici >>

 

 

 

REVELION 2018  -PARIS Orasul de Vis !

 

transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur cu compania TAROM;

Novotel Paris La Defense 4*sau similar;

tur panoramic de oras cu autocar si ghid local (3 ore);

croaziera pe Sena de o ora;

insotitor roman de grup.

:

taxele de aeroport 150 EUR0/ persoana (pot suferi modificari);

asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);

asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice);

intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;

masa festiva de Revelion (optionala, detalii suplimentare vor fi furnizate pana la data de 30 Noiembrie).

GRUP MINIM: 25 persoane

Pentru grup 20-24 persoane, pretul excursiei se majoreaza cu 20 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE) – COMPANIA AIR FRANCE:

28.12.2017: Bucuresti 09:15 – Paris 11:35

02.01.2018: Paris 16:20 – Bucuresti 20:10

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT / DUS-INTORS (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):

/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI

/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI

/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE

/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA

/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA

/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI

/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA

/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL

/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS

/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU

/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU

- 80 EURO/adult/dus-intors si 45 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS

- 95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

CONDITII DE ANULARE/PENALIZARI:

TERMENE DE PLATA:

20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

10% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa inscriere pana cu 71 zile inaintea plecarii;

20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 70 zile – 60 zile inaintea plecarii;

50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 45 zile inaintea plecarii;

80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 44 zile - 31 zile inaintea plecarii;

100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii

Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

OBSERVATII:

§clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din Franta, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;

§conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa dintara:sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; /toti copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport;

§agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;

§tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.

§distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;

§hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;

§pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;

§persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;

§agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

§agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;

in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;

§conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;

§conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;

§politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect; /agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

§excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor;

§asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


 


© Sakura Tur