Главная     Новости      Welcome Moldova     Визы     Болгария онлайн ,     Контакты     О нас             

Горячие предложение


Туры 

Sakura Tur » Страны » Греция » Туры » City Break Atena-175 euro per

     City Break Atena-175 euro per

City Break Atena luna Aprilie 2018 
Ce zici de o escapada in destinatia preferata?
City Break Athena  cu zbor direct din Chisinau 
transport avion cu taxe de aeroport incluse (bagaj 8 kg)
Oferta întocmită pe 22,03,2018
De la 175 euro 

• City Break Atena 
• sejur 3 nopti la hoteluri selectate 
• oferta intocmita pe 22.03.2018
de la 175 euro
 

City Break Atena-175 euro  per

 

Zbor direct Wizzair cu orarul:
Chisinau Kiv  - Atena: 20:10 - 22:10
Atena - Chisinau KiV : 14:42-19:40 - 17:40

 


DESPRE ATENA.....
Atena este capitala Greciei si este cel mai vechi oras din Europa, fiind locuita neintrerupt de peste 7000 de ani. Nu intamplator, in mitologia greaca Atena este zeita intelepciunii: capitala Greciei este locul de nastere al culturii si civilizatiei occidentale, fie ca ne referim la sistemele de organizare politica, literatura, filozofie, psihologie, matematica, fizica, retorica sau sport si competitii olimpice. Eschil, Sofocle, Euripide, Herodot, Socrate, Hipocrate sau Pericle - sunt doar cateva dintre numele celebre care au scris istoria Atenei.
Atena este un muzeu in aer liber, invitand turistii sa ii admire cateva obiective turistice renumite, cum ar fi: Partenonul, Agora, Plaka, Thission sau Psyri. Atena contemporana este o metropola moderna, atractiva, cu un farmec unic, de neegalat. O mare parte din centrul istoric a fost transformat in zona pietonala, care are aproximativ 3 km.
Portul Pireus, situat la cativa km de Atena, este unul dintre cele mai mari porturi ale Marii Mediterane, fiind locul in care navele de croaziera ancoreaza din primavara pana toamna tarziu.
Atena are o viata de noapte vibranta, cu foarte multe restaurante grecesti, unde puteti degusta reparate si feluri specific grecesti: branza feta, salata greceasca cu ulei de masline, tzatziki, souvlaki, fructe de mare, peste si nenumarate dulciuri, impreuna cu un pahat ouzo, tsipouro sau de vin.

Sakura Tur iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:
Turul orasului Atena

City Break Atena-175 euro  per

 


Orasul in care s-a inventat democratia si caminul marilor filosofi are foarte multe de oferit in cazul in care alegi un City Break Atena. De la bordul autobuzelor turistice etajate poti vedea toate atractiile turistice importante: Acropole, Parthenonul, templul inchinat zeitei-mama a orasului, Atena, noul Muzeu Acropole, Muzeul National de Arheologie, Plaka – cartierul istoric - si Piata Agora, locul frecventat in antichitate de atenienii bogati, care veneau sa asculte predicile Sfantului Pavel sau cuvantarile lui Socrate. Vei putea vedea toata istoria Greciei, concentrata in centrul vechi al Atenei, intr-o singura zi, cu ghid audio inclus si opriri la toate obiectivele importante, intr-o excursie optionala cu pret incepand de la 19 euro/ persoana.
Turneul de arta: Muzeul Crestin si Bizantin din Atena si Muzeul National de Arheologie
Daca alegi un City Break la Atena, afla mai multe despre arta si istoria greaca intr-un tur de jumatate de zi la doua muzee din Atena care nu trebuie ratate: Muzeul Crestin si Bizantin si Muzeul National de Arheologie. Turul, condus de un ghid local, te va introduce in istoria artei religioase din perioada bizantina si din alte epoci ale civilizatiei grecesti. Vei admira mozaicuri, picturi religioase, carti si vei explora incredibila colectie de antichitati, artefacte religioase si picturi bizantine. Muzeul Crestin si Bizantin te asteapta, la fel si Muzeul Nationala de Arheologie din Atena, cel mai mare muzeu din Grecia, cu colectii constituite din peste 20000 de artefacte preistorice si antice. Mesele, transportul public si intrarea sunt contra-cost. Durata vizitelor poate dura aproximativ 4 ore, iar pretul pentru o astfel de excursie optionala incepe de la 47 euro/ persoana.
Croaziera catre frumoasele insule Poros, Hydra si Egina
City Break-ul la Atena trebuie neaparat sa includa si Insulele din Golful Saronic: Hydra, Poros si Egina. Pe vas exista cateva mini-baruri, un magazin cu suveniruri si un loc special amenajat unde se serveste masa in jurul orei pranzului. Dupa ce vei face cunostinta cu ghidul, in centrul Atenei, te vei indrepta catre Portul Piraeus. Vei porni de aici catre insula Poros, aflata la aproximativ doua ore distanta, unde poti face o scurta plimbare in port sau poti vizita Turnul cu Ceas. Insula Hydra este o destinatie pentru boemi, cu peisaje magnifice, care-ti taie rasuflarea si cu o arhitectura specific mediteraneana, cu alei inguste, case fermecatoare si vile martore la lunga istorie greceasca. Pe ultima dintre insule, Egina, te poti bucura de obiectivele turistice, cum ar fi Manastirea Sf. Nectarie sau templul zeitei Aphea sau te poti relaxa la una dintre cafenele sau tavernele de pe malul marii. Drumul de intoarcere la Portul Piraeus dureaza aproximativ o ora. Un spectacol traditional grecesc, cu cantareti si dansatori in costume originale te vor distra si vor anima atmosfera pe vas, pentru a face intoarcerea mai placuta. La sosire, vei fi transferat inapoi pana in centrul Atenei. Evenimentul dureaza o zi intreaga, aproximativ 11 ore, iar pretul croazierei incepe de la 83 euro/ persoana.

© Sakura Tur