Главная     Новости      Welcome Moldova     Визы     Болгария онлайн ,     Контакты     О нас             

Горячие предложение


БРАЗИЛЬСКАЯ РОМАНТИКА: РИО-ДЕ-ЖАНЕЙРО, ПЛЯЖИ И ВОДОПАДЫ -
ROGASKA SLATINA - Словения - ЛЕЧЕНИЕ -
РОЖДЕСТВЕНСКИЕ КАНИКУЛЫ В НЬЮ-ЙОРКЕ И РЕЛАКС В МАЙАМИ -
ДУБАЙ ИЗ КИШИНЕВА -
НОВОГОДНИЕ КАНИКУЛЫ НА ОСТРОВЕ ЛАНГКАВИ И В ГОНКОНГЕ -
НОВЫЙ 2018 ГОД В БАНСКО -
S I N A I A HOTEL PALACE 4* - 104 EUR -
Hotel Riu Naiboa Punta Cana -
REVELION DE LUX DUBAI  !!! -
Hai la ski !!! Poiana Brasov - Hotel Ruia 3* -

Туры 

Sakura Tur » Страны » Доминикана » O стране » Hotel Riu Naiboa Punta Cana

     Hotel Riu Naiboa Punta Cana

Hotel Riu Naiboa     
Punta Cana


 


Hotel Riu Naiboa      Punta Cana


 Descriere Hotel

Hotelul Riu Naiboa 4* este situat pe coasta orientala a Republicii Dominicane, in Punta Cana, la 30 km de aeroportul din Punta Cana si la 50 km de orasul Higuey. Resortul este imprejmuit de gradini tropicale luxuriante ce au o suprafata de 20.000 m2, astfel incat oaspetii hotelului sa se poata bucura pe deplin in mijlocul naturii caraibiene.

Facilitati

Hotelul Riu Naiboa 4* ofera oaspetilro sai 10 restaurante, pizzerie, grill/steak-house, 7 baruri, piscina adulti cu apa dulce de 300 m2, piscina adulti cu apa dulce de 380 m2 cu sectiune dedicata copiiilor, piscina copii de 8m2, jacuzzi, Spa, tratamente frumusete, wellness, terasa/solar, coafor/frizerie, magazine diverse, magazin fotografic, chiosc, sala de internet, zona Wi-Fi (gratis), discoteca, sporturi de apa, sporturi pe plaja.

Camere

Camerele hotelului Riu Naiboa 4* dispun de doua paturi twin/ pat matrimonial, aer conditionat, ventilator de tavan, balcon/terasa, telefon direct, TV satelit, seif, fier si masa de calcat, uscator de par, minibar, filtru ceai/cafea.

Masa

All inclusive: mic dejun complet (sub forma de bufet variat si tip continental), pranz (bufet cu preparate calde si preparate pregatite in fata dvs., snacks, pizza, paste, salate, fructe), cina (bufet si preparate calde proaspete).

© Sakura Tur